Allehelgensgudstjeneste søndag den 5. november

lysDer er Allehelgens-gudstjeneste søndag den 5. november kl. 17. i Hostrup kirke og kl. 19 i Højst kirke.

Det er en mindegudstjeneste, hvor vi gennem musik, læsninger og bønner mindes samt tænder lys for dem, som er døde i Hostrup og Højst sogne, eller som havde tilknytning til sognene.

Navnene på årets døde siden sidste Allehelgen nævnes. Alle er velkomne til at deltage, og pårørende, som har mistet i løbet af kirkeåret, vil modtage en skriftlig invitation til denne højtid.

Udskriv E-mail

Menighedsmøde i Højst 13. september

Højst menighedsråd indbyder til menighedsmøde onsdag d. 13.september kl. 19.00

På mødet vil menighedsrådet orientere om arbejdet i kirken og menighedsråd, gennemgå budget og seneste årsregnskab, samt fortælle om kommende aktiviteter. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til menighedsrådet og give forslag til kommende gudstjenester og arrangementer i kirken.

Mødet starter med en rundtur på kirkegården, hvor Paul Eskildsen vil fortælle spændende historier om nogle af de personer der ligger begravet der.

Alle er velkomne og menighedsrådet er vært for kaffen.
M.v.h. Højst menighedsråd

Udskriv E-mail

Arrangementer på hjemmesiden

IMG 2694 kopiHer på siden bringes meddelelser om kommende arrangementer i Hostrup og Højst sogne. Arrangementerne kan ses i oversigten i højre side, og man kan klikke på arrangementstitlen for at se en nærmere beskrivelse af arrangementet.
I særlige tilfælge bringes også artikler om arrangementer her på siden.

Udskriv E-mail